Yritys

Kemin Ajotilaus on Kemiläisten autoilijoiden vuonna 1946 perustama kuorma-autojen tilauskeskus, jonka alkuperäisenä tarkoituksena oli koota kaikki autoilijat yhteen, yhtenäistää kuljetustaksoja sekä sopimustekniikoita. Kemin Autoilijat Ry ylläpiti toimintaa vuoteen 1956 asti, jolloin järjestelmä vakioitiin osakeyhtiöksi, jonka nimeksi tuli Ajotilaus ja Kone Oy.

1980-luku merkitsi Ajotilaus ja Koneelle nopeaa kehitystä moderniksi kuljetusyhtiöksi. Tällöin yhtiöstä tuli myös merkittävä maa-ainesten toimittaja ja jätteenkuljettaja alueella.

Nykypäivänä, nimen vaihduttua Kemin Ajotilaus Oy:ksi, päätehtäväksi on muodostunut ajojen välitys osakaskuntamme ajoneuvoille sekä asiakkaalle että autoilijalle kannattavalla hintatasolla, sekä harjoittaa tuottavaa liiketoimintaa maa-ainesmyynnin ja välitystoiminnan aloilla.

Kemin Ajotilaus Oy on 67 itsenäisen autoilijan omistama monipuolinen kuljetusyhtiö, jonka liikevaihto vuonna 2021 oli 22,78 M€. Ajotilaus palvelee asiakkaitaan niin rahti-, maa-aines, jätekuljetuksissa Meri-Lapin alueella. Mahdollisuuksien mukaan toimitukset tapahtuvat myös Suomen rajojen ulkopuolelle.

Tule mukaan, kuljetusyrittäjille on töitä!

Kun yrittäjäksi aikova suunnittelee tulevaa liiketoimintaa, on hänellä monta ongelmaa ratkaistavana. Muun muassa töiden löytäminen, töiden hinnoittelu ja se kuinka rahaliikenteen saa kiertämään. Ajotilaus hoitaa nämä puolestasi, jolloin sinä yrittäjänä voit keskittyä työntekoon.

Ota rohkeasti yhteyttä Toimitusjohtaja Juha Mustaniemeen p. 040 194 6197 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@keminajotilaus.fi